رابطه مشکلات دوران کودکی و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی
براساس یک مطالعه جدید، رشد در یک محیط خانوادگی پر چالش با میزان بالاتر بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از آن، در میانسالی همراه است. تغییرات فیزیولوژیکی، روانشناختی و رفتاری دلایل احتمالی این مسئله هستند. آسیب های دوران کودکی می تواند توانایی فرد در مواجهه با شرایط استرس زایی که بعداً در زندگی با آن برخورد می کنند، را کاهش دهد.
این مسئله می تواند سبب شود این افراد در مقابل مشکلات از روش های نامناسب مانند سیگار کشیدن استفاده کنند. تحقیقات همچنین نشان می دهد در افرادی که در کودکی استرس های بیشتری را تجربه کرده اند، میزان ابتلا به دیابت ، فشار خون بالا ، التهاب و سطح بالاتر هورمون کورتیزول بیشتر است. براساس یافته های مطالعه اخیر نیز تجربه تروما، بی توجهی و مشکلات خانوادگی، احتمال وقوع مشکلات قلبی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی در سنین میانسالی را افزایش می دهد.
این یافته ها از بررسی حدود ۳۶۰۰ شرکت کننده در طی حدود ۳۰ سال به دست آمده است. محبت و حمایت والدین، کلام و رفتار مناسب در خانواده، سوء استفاده جسمی و حضوریک مصرف کننده مواد مخدر در خانواده، از جمله فاکتورهای بررسی شده بودند. براساس نتایج، احتمال بروز مشکلات قلبی در افراد با پیش زمینه مشکلات خانوادگی می تواند تا ۵۰ درصد بیشتر از سایرین باشد. بنابراین، توجه به این مسئله ضروری است که اولین تجربیات زندگی، آینده فرد را به صورت مستقیم تحت تأثیر قرار می دهد.