درمان کوید ۱۹

تا به امروز، بیش از ۱،۱۵۰،۰۰۰ مرگ در اثر ابتلا به کوید ۱۹ ثبت شده است. شواهد نشان می دهد ابتلا به این بیماری، تأثیرات منفی طولانی مدتی بر سلامتی، اقتصاد، فرهنگ و زندگی روزمره مردم داشته است. در یک مطالعه جدید، دانشمندان بیان کرده اند که برخی داروهای موجود می توانند در مراحل اولیه ابتلا به کوید ۱۹ مؤثر باشند. این تحقیق که در مجله ACS Pharmacology & Translational Science منتشر شده، برای شناسایی کاندیداهای درمانی آزمایش های بالینی بسیار ارزشمند است.به دلیل کشندگی و مسری بودن این بیماری، دانشمندان همواره برای تولید واکسن در تلاش هستند. تولید واکسن به طور متوسط ۱۰ سال طول می کشد اما در این وضعیت همه گیری، محققان در تلاش اند تا این زمان را به حداقل برسانند. در کنار آن، داروهای موجود نیز به صورت دائم مورد ازمایش قرار می گیرند تا در صورت اثربخش بودن بتوانند جهت درمان کرونا استفاده شوند.

یکی از این داروها رمدسیویر است که در سال ۲۰۱۴ برای درمان ابولا تولید شده است. مطالعات انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) نشان داده که این دارو می تواند مرگ و میر ناشی از ابتلا به کوید ۱۹ را به صورت قابل توجهی کاهش دهد. آمودیاكیننیز داروی دیگری است که می تواند علیه کوید ۱۹ مؤثر باشد. این دارو برای درمان مالاریا کاربرد دارد. تحقیقات همچنین نشان داده داروی ضد روان پریشی زوكلوپنتیكسول نیز می تواند به درمان بیماران کرونا کمک کند. علاوه بر موارد ذکر شده، داروی فشار خون نبویولول هم اثر مثبتی در روند بهبود این بیماری دارد. دانشمندان همچینین بر این باورند که ترکیب رمدسیویر یا داروی ضد ویروس فاویپیراویر نیز احتمال بهبود را افزایش می دهد. امید است تحقیقات بی وقفه محققان، هر چه سریع تر راهکاری درمانی مناسب را در اختیار بیماران و جامعه پزشکی قرار دهد.

منبع:

Timothy Huzar,. “Study identifies 3 existing drugs that may help treat COVID-19” MedicalNewsToday.MediLexicon, Intl., on October 26, 2020.

keyboard_arrow_up